Yine karabatak gibi bir battım bir daha çıkamadım. Neyse umarım, bir aksilik çıkmazda daha sık yazarım bloguma. Arkadaşlar bu bir ay önce yaptığım bir kurabiyenin fotoğrafı. Kurabiyenin bir özelliği yok, aslında var ama yok. Zencefilli kurabiye ama esas özelliiği ortasındakiler bonbon şekeri. Hani şu bayramlarda ikram edilen renkli şeffaf meyveli şekerler varya işte onlar. İstediğiniz kurabiye hamurunu hazırladıktan ve ortalarını şekilli ya da şekilsiz açtıktan sonra bonbon şekerlerinden birer tane yerleştiriyorsunuz, oluyor size bonbon şekerli kurabiye... Bütün problem aaa kurabiye çok lezzetli deyip kocaman bir ısırık alırken dişinizin kırılma riski. Yani yerken insanları uyarın, ortaki şeker hart diye geçirmesinler dişlerini :)))
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
2 kişi yorum yapmış:
ısırmayıp yandan yandan kemirmek milazım yani? Havuç yer gibi, kenarları itinayla kemirip ortadaki odunsu yapıyı çıkarıp bisüre seyretmek sonra onu da yemek iştahlıca....
Çok güzel görünüyorlar.
Yorum Gönder