18 Aralık 2008 Perşembe


Yine karabatak gibi bir battım bir daha çıkamadım. Neyse umarım, bir aksilik çıkmazda daha sık yazarım bloguma. Arkadaşlar bu bir ay önce yaptığım bir kurabiyenin fotoğrafı. Kurabiyenin bir özelliği yok, aslında var ama yok. Zencefilli kurabiye ama esas özelliiği ortasındakiler bonbon şekeri. Hani şu bayramlarda ikram edilen renkli şeffaf meyveli şekerler varya işte onlar. İstediğiniz kurabiye hamurunu hazırladıktan ve ortalarını şekilli ya da şekilsiz açtıktan sonra bonbon şekerlerinden birer tane yerleştiriyorsunuz, oluyor size bonbon şekerli kurabiye... Bütün problem aaa kurabiye çok lezzetli deyip kocaman bir ısırık alırken dişinizin kırılma riski. Yani yerken insanları uyarın, ortaki şeker hart diye geçirmesinler dişlerini :)))

2 kişi yorum yapmış:

XeDaBe on 22 Aralık 2008 22:26 dedi ki...

ısırmayıp yandan yandan kemirmek milazım yani? Havuç yer gibi, kenarları itinayla kemirip ortadaki odunsu yapıyı çıkarıp bisüre seyretmek sonra onu da yemek iştahlıca....

Nahary on 18 Ocak 2009 06:31 dedi ki...

Çok güzel görünüyorlar.

Bu Blogda Ara

Blog Listem

 

ev sohbeti...... Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez